Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Outdoor Recharge

april 3 @ 5:00 pm - 6:00 pm

DDK100

Det moderne arbejdsliv kræver for mange at hjernen skal holde styr på mange informationer, ofte  og konstant dirigere opmærksomheden mellem mange stimuli i løbet af en arbejdsdag.

Det kan resultere i mental udmattelse og over tid  stress, hvis hjernen  ikke jævnligt bliver tilstrækkeligt aflastet.

De fleste kender udtrykket at trække stikket, eller oplever behovet for at komme væk. Men hvad er egentligt de bedste principper til at trække stikket og komme væk på en måde hvor hjernen naturligt nulstilles.

Jeg har lavet et inspirationswebinar som præsenterer de grundlæggende principper du kan bruge når du gerne vil ud og bruge naturen til rense hjernen og nulstille opmærksomheden.

Foredraget er baseret på de seneste 40 års forskning i hvordan mennesker kan bruge naturen forebyggende eller behandlende og ikke mindst mine 20 år som psykolog med mere end 10000 samtaler. Med foredraget får I opskrift på hvordan man kommer i gang med at bruge naturen.

Du lærer bl.a.:

  • Hvad er opmærksomhed og hvor bliver opmærksomheden typisk udmattet af det moderne arbejde
  • Forskellen mellem Mental Udmattelse og Stress og hvordan de hver især påvirker hjernen og opmærksomheden
  • Søvnens betydningen for opmærksomhed, og hvordan søvnen påvirkes ved at bruge naturen.
  • ART – Attention Restoration Theorien som er grundstenen i at tilrette lægge en tur i naturen så genopretter opmærksomheden

Du kan tilmelde dig både som et online webinar eller møde frem ved shelteret hvor jeg afholder foredraget. Efter foredraget vil der være mulighed for at varme mad over bål og tale videre om trivsel og brug af naturen.

 

Detaljer

Dato:
april 3
Tidspunkt:
5:00 pm - 6:00 pm
Pris:
DDK100
Hjemmeside:
www.billetto.dk

Sted

Shelter
Lejrvej 49
Værløse, 3500
+ Google Maps