Vil du lære mere om Søvn og Sundhed?

Tag mig med på din arbejdsplads og bliv inspireret med en 50 minutters foredrag.

Om foredraget

Både unge og ældre svarer i folkesundhedsundersøgelserne at de utilfreds med længden og kvaliteten af deres søvn. Igennem de sidste 10 år har jeg som psykolog lyttet til menneskers problemer med søvn og rådgivet dem om hvordan de kan udvikle gode søvnvaner. I dette foredrag har jeg kondenseret mine seneste 10 års erfaringer kombineret med den evidensbaserede sundhedsfaglige viden på området.

Det lærer du:

  1. Søvnens fysiologi:  Få en dybere forståelse for de fysiologiske betingelser for en god søvn, og hvordan du kan arbejde sammen med din døgnrytme i stedet for at modarbejde den.
  2. Helbredsgevinster: Lær hvordan søvn hjælper dig til at vedligeholde dit immunsystem, fordøjelse, tænkning, følelsesliv og generelle sundhed.
  3. Søvnforstyrrelser: Lær hvordan du kan spotte de mest almindelige søvnforstyrrelser og hvordan du kan få hjælp eller lære strategier til at leve med dem.
  4. God søvnhygiejne: Forstå hvad der skaber de gode rammer for søvnkvalitet og hvordan du undgår at søvnen saboteres
  5. Techno-Insomnia: Lær hvordan du kan slippe af med søvnløsheden der opstår i samspil med digitale devices enten i arbejdet eller ved underholdning.  

Derfor skal I booke et foredrag:

  • Ekspert rådgivning: Foredraget afholdes af søvn ekspert Robert Benjamin Andersen som I mere end 10 år har beskæftiget sig med søvn og evidens baserede metoder til at udrede og behandle søvnforstyrrelser.  Robert er en erfaren foredragsholder som leverer et engagerende budskab i øjenhøjde med publikum.
  • Strategier der giver handlekraft: Med foredraget får I de strategier der har virker i klinisk praksis men som en hver med søvnproblemer vil kunne bruge på egen hånd for at forbedre kvaliteten af søvnen.
  • Mulighed for dialog: Foredraget afsluttes med en dialog med publikum, og mulighed for at få svar på brændende spørgsmål om søvn og sundhed.

Tid og Sted:

Foredraget kan bookes til at blive afholdt på din arbejdsplads eller online via teams.

Kontakt mig for et tilbud

Ring 20 92 08 73 eller skriv til kontakt@rbandersen.dk